TIK JUMS!
 
Picture
Sveikinu visas pasiryžusias susituokti bažnyčioje. Tokių ir panašių frazių Jus nuo šiol girdėsit nemažai, nes turėsit lankyti jaunavedžiams skirtus kursus "Lietuvos šeimos centre" arba Jūsų parapijos bažnyčioje.
Kontaktai ir detali info :
http://www.lietuvosseimoscentras.lt/main.php/id/24/lang/1
Dabar norėčiau Jums papasakoti apie kursus detaliau.. Yra 3 galimi kursų lankymo ir leidimo tuoktis bažnyčioje gavimo variantai:
1. Kursai auditorijoje (lekcijinio pobūdžio) Jose dalyvauja vienu metu 40 porų (pagrinde jaunimas). Reikia lankyti 2 paskaitas per savaitę, kurių trukmė nuo 1h iki 1,30h.
Mano įspūdžiai: kol kas dvejopi, nes paskaita su psichologu tikrai neprailgo, buvo daug juoko, bet paliko ir daug susimąstymo... O kas liečia paskaitą susijusią su realigija, tai nelabai likau supratus, kodėl bažnyčios atstovai ne ragina tuoktis bažnyčioje, o atkalbinėja :)
Kaina nuo 50lt iki 100lt porai.
Pliusai- Greitai, paprastai ir neskausmingai :) paprasta gauti vietą, nėra eilių, teorija dėstoma neįkyriai gali išklausęs arba priimti informaciją arba ne.
Minusai- Nelabai įsigilinama į informaciją kuri yra pateikiama, jei nori daugiau sužinoti šie kursai nelabai tau tinka, nes informacija pateikiama glausta ir neišsiplečiant.
2. Kursai mažose grupėse. Kiek pavyko išsiaiškinti tai tie kursai jau ilgiau gyvenantiems ar kartu būnantiems žmonėms būtų naudingesni, nes jose susirinkusios 10 porų yra mokomos spręsti kasdienybėje iškylančias problemines situacijas, yra mokomos koreguoti savo ydas ir pan.
Kaina nuo 50lt iki 100lt porai.
Pliusai- Padeda išsispręsti susikaupusias problemas, atgaivina užsistovėjusius santykius.
Minusai- Reikia laukti vietos, nes grupės norinčių užsipildo labai greitai t.y. per 2 dienas :D betarpiškas bendradarbiavimas su grupe ir atsidavimas programai. Čia neišeis tik pavaikščiot ir gauti leidimą, reiks įdėti ir nemažai triūso.
3. Kursai eksternu, kol kas bandomieji, todėl reikia kreiptis tiesiogiai laišku į centrą ir ten teirautis, tiek dėl terminų, tiek dėl kainos ir tvarkos. Kreiptis adresu : [email protected]
Pliusai ir minusai neaiškūs :D jei kas esat bandžiusios prašau atsiųsti informacija man ir aš mielai praplėsiu aprašymą.
Taigi mielosios dar kartą sveikinu apsisprendus tuoktis bažnyčioje ;)





Leave a Reply.


Vestuvės Pigiau